Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g olio di oliva -
1
spicchio di aglio
lub 20 g di cipolla dorata, a spicchi -
250
g di carne di tacchino, senza pelle e disossata, a striscioline (1.5x3-4 cm), asciugati su carta assorbente
lub 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle, a striscioline (1.5x3-4 cm), asciugati su carta assorbente - sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1961 kJ / 469 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 3052 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di maiale dorati
15 min
Salmone insaporito
15 min
Bocconcini di tacchino insaporiti
15 min
Straccetti di manzo dorati
15 min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15 min
Carote insaporite (200 g)
20 Min
Bocconcini di pollo insaporiti
15 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 Min
Carote insaporite (400 g)
20 Min
Melanzane insaporite (400 g)
35 Min
Straccetti di pollo insaporiti
15 min