Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de farine de riz (farine sans gluten)
- 5 g de sel
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 370 g de lait
- 50 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min