Pain de mie sans gluten

Pain de mie sans gluten

2.5 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 parts

Składniki

  • 500 g de farine de riz (farine sans gluten)
  • 5 g de sel
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 370 g de lait
  • 50 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour le moule

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 285 kcal / 1194 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...