
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à café bombée de sel
- 300 g de farine de seigle
- 210 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 300 g d'eau
- 10 g de beurre pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 270 kcal / 1150 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Węglowodany
- 54 g