Pain de seigle

Pain de seigle

4.4 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • 1 c. à café bombée de sel
  • 300 g de farine de seigle
  • 210 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g d'eau
  • 10 g de beurre pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1150 kJ / 270 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...