Pain au sarrasin et au blé semi-complet

Pain au sarrasin et au blé semi-complet

2.9 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
6 parts

Składniki

  • d'eau
    320 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de farine de sarrasin
    300 g
  • de farine de blé semi-complet type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
    200 g
  • de sel
    2 c. à café bombées
  • de beurre pour le moule
    15 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 283 kcal / 1192 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...