Pain au sarrasin et au blé semi-complet

Pain au sarrasin et au blé semi-complet

2.9 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
6 parts

Składniki

  • 320 g d'eau
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 300 g de farine de sarrasin
  • 200 g de farine de blé semi-complet type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 15 g de beurre pour le moule

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 10.3 g
Kalorie 1192 kJ / 283 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...