
Urządzenia i Akcesoria
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
6 parts
Składniki
-
d'eau320 g
-
de levure boulangère fraîche15 g
-
de farine de sarrasin300 g
-
de farine de blé semi-complet type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule200 g
-
de sel2 c. à café bombées
-
de beurre pour le moule15 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
283 kcal /
1192 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et viennoiseries
50 Przepisów
Francja
Francja