Focaccias aux herbes

Focaccias aux herbes

4.6 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions

Składniki

La persillade
  • 3 échalotes (70-80 g env.)
  • 1 bouquet de persil frais
  • 4 gousses d'ail
  • 70 g d'huile d'olive
La focaccia
  • 300 g d'eau
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de semoule de blé dur fine
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.8 g
Kalorie 1763 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...