Urządzenia i Akcesoria
Cantucci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
60 pièces
Składniki
-
250 g de farine de blé
-
200 g de sucre en poudre
-
1 pincée de sel
-
2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
-
20 g de pastis
-
2 œufs entiers
-
1 jaune d'œuf
-
150 g d'amandes décortiquées non mondées (avec leur peau brune)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1 g
Kalorie
236 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pains et pâtisseries
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Focaccia aux olives
3h
Focaccia croquante
3h
Navettes
2h
Pastis landais
2h 30min
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Les longués de Montpellier
1h
Panisses
30min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Navettes au zeste d'orange
1h 35min
Amaretti aux abricots
30min
Canistrelli
1h
Croquants aux noisettes et amandes
50min