Pain aux châtaignes

Pain aux châtaignes

4.4 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    290 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe bombée
  • de farine de châtaigne
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    350 g
  • de sel
    1 c. à café bombée
  • de châtaignes cuites et pelées
    150 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 352.8 kcal / 1494.8 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 69.8 g
Błonnik 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...