Pain aux châtaignes
TM6 TM5

Pain aux châtaignes

4.4 (37 ocen)

Składniki

  • 290 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 1 c. à soupe bombée de sucre en poudre
  • 150 g de farine de châtaigne
  • 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 150 g de châtaignes cuites et pelées

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1494.8 kJ / 352.8 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
69.8 g
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
5.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy