Pain aux châtaignes

Pain aux châtaignes

4.4 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 parts

Składniki

  • 290 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 1 c. à soupe bombée de sucre en poudre
  • 150 g de farine de châtaigne
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 150 g de châtaignes cuites et pelées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 12.7 g
Kalorie 1494.8 kJ / 352.8 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 69.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...