Barchette feta e bietole

Barchette feta e bietole

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 240 g di latte
  • 1 - 2 pizzichi di zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 450 g di farina
  • 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 400 g di foglie di bietola a pezzi (4-5 cm)
  • 100 g di pomodoro in scatola
    100 g di pomodorini
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 20 g di pinoli sgusciati leggermente tostati in padella
  • 150 g di Feta
  • 8 pomodorini a metà
  • 1 uovo sbattuto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 619.3 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 1821.6 kJ / 435.4 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 55.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...