Pane frattau

Pane frattau

5.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
  • 50 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di pomodori maturi pelati e a pezzi
    800 g di pomodori pelati, a pezzi
  • 5 pizzichi di sale
  • 4 - 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 500 di brodo di carne o vegetale
  • 4 uova
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
Terminare la preparazione
  • 16 fogli di pane carasau
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 150 kJ / 68.5 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...