Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 726.2 kJ / 173.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 85 mg
Alternatywne przepisy
Crema di carote
40 Min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Sformatini di agretti
1h
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1 Std. 15 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Sformatini patate e porri
55min
Fregola con le arselle
45 Min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.