Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (opcjonalnie)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 528.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette con ciccioli
5h
La colomba perfetta
7h
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2h 30 min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 Min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30 min
Polenta con ragù (Bimby Friend)
1 godz. 10 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 godz. 10 min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 Std. 25 Min