Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
3 porzioni

Składniki

  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie) schiacciato
  • 15 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di filetti di scorfano puliti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 528.3 mg
Białko 32.4 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...