Salada de cevada com pesto de beldroegas e pimentos

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses

Składniki

Salada de cevada
  • cebola roxa cortada em fatias largas
    170 g
  • azeite
    20 g
  • cevada perolada
    250 g
  • água
    750 g
  • sal
    1 c. chá de
  • tomilho só as folhas
    1 c. chá de
Pesto de beldroegas
  • pimento (ver dica)
    250 g
  • cebola roxa (100 g aprox.), cortada ao meio na vertical, que caiba no bocal da mandolina
    1
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • beldroegas mais q.b. p/ servir
    140 g
  • caju
    40 g
  • dente de alho
    1
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    60 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • vinagre balsâmico
    1 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1164.5 mg
Białko 23.1 g
Kalorie 2967.5 kJ / 709.2 kcal
Tłuszcz 31.9 g
Błonnik 28.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 98 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...