Bolo do caco com manteiga de alho

Bolo do caco com manteiga de alho

4.7 103 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 unidades

Składniki

Manteiga
  • natas c/ 35% de gordura
    400 g
  • Sal fino q.b.
  • alho aromático picado
    15 g
Bolo do caco
  • água
    500 g
  • sal
    2 c. chá de
  • batata-doce cortada em pedaços
    100 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • alho
    1 dente de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    370 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 366 kcal / 1531.2 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Sód 612.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...