
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z topinamburu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 porcji
Składniki
-
topinamburu obranego, pokrojonego na kawałki200 g
-
wody450 g
-
soli1 szczypta
-
kolendry, świeżej tylko liście2 - 3 gałązki
-
ząbek czosnku1
-
suszonych pomidorów w oleju, odsączonych, pokrojonych na kawałki15 g
-
słonecznika łuskanego45 g
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego5 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
-
oleju z pestek winogron10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
67 kcal /
280 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
6.6 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska