
Urządzenia i Akcesoria
Zielona terrina z kozim serem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 porcji
Składniki
-
wody plus dodatkowa ilość do rozpuszczenia agaru600 g
-
różyczek brokułu200 g
-
liści szpinaku, świeżych500 g
-
agaru2 płaskie łyżki
-
śmietany, min. 30% tłuszczu80 g
-
sera feta pokrojonego na kawałki100 g
-
sera koziego pokrojonego na kawałki100 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
140 kcal /
587 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z topinamburu
35 min
Kremowe gratin z jarmużu
55 min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1 godz.
Rabarbarowa lasagne
1 godz. 10 min
Cebulowe serniczki z ricotty z Varomy
1 godz.
Pasztet z bakłażana z pomidorowym coulis
2 godz.
Kofty wołowe z kaszą bulgur na dipie jogurtowym z boćwiną
45 min
Terrina z ziołową polentą
1 godz. 50 min
Dorsz w panierce z pietruszki na soczewicy z warzywami
1 godz. 10 min
Warzywna zapiekanka z kaszą bulgur
1 godz. 35 min
Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą
1 godz. 30 min