Fregola ai frutti di mare

Fregola ai frutti di mare

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 45 g olio extravergine di oliva
  • 1 ½ spicchio di aglio
  • 300 g di pomodorini a metà
  • 2 pizzichi di sale
  • 300 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
  • 110 g di vino bianco secco
  • 380 g di fregola
  • 300 g di gamberi crudi
  • 230 g di molluschi conchigliferi misti
  • 720 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 ½ dado per brodo vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 656.7 mg
Białko 29.1 g
Kalorie 1847.9 kJ / 441.7 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 53.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...