Cous cous con moscardini e olive

Cous cous con moscardini e olive

4.2 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Sugo di moscardini e olive
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    2
  • di moscardini freschi, puliti
    800 g
  • di polpa di pomodoro
    300 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di olive taggiasche denocciolate a metà
    70 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Cous cous
  • di cous cous
    250 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 532.8 kcal / 2229.5 kJ
Białko 31.8 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 64.7 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 728.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...