Fregola con le arselle

Fregola con le arselle

4.7 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di vongole tipo arselle
    1000 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori pelati a pezzi
    300 g
    300 g di polpa di pomodoro, a pezzi
  • di sale
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di acqua calda (non bollente)
    500 g
  • di fregola
    300 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
    1 dado per brodo vegetale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 603.8 kcal / 2526.4 kJ
Białko 47.6 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 71.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1565.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...