Urządzenia i Akcesoria
Risotto zafferano e gamberi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di scalogno a metà40 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)320 g
-
di vino bianco100 g
-
di acqua calda750 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino colmo
-
di zafferano1 bustina
-
di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino300 g
-
di burro30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
478.8 kcal /
2003.2 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
65.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
435.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Conviviale
34 Przepisy
Włochy
Włochy