
Urządzenia i Akcesoria
Sarcives au porc
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
de sauce de soja300 g
-
de miel100 g
-
de pastis50 g
-
de colorant alimentaire rouge (opcjonalnie)1 c. à soupe
-
d'échine de porc, désossée1000 g
-
sauce sriracha pour servir
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
465.3 kcal /
1946.8 kJ
Białko
39.7 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
2827.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La Réunion lé la !
17 Przepisów
Francja
Francja