![Sarcives au porc Sarcives au porc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1576c9aede7fead88150f6bb00ee6557/Derivates/85721e6ece1846fc3960274830d100c290e91374.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sauce de soja
- 100 g de miel
- 50 g de pastis
- 1 c. à soupe de colorant alimentaire rouge
- 1000 g d'échine de porc, désossée
- sauce sriracha, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1946.8 kJ / 465.3 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 2827.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Poulet grillé à la citronnelle
45 min
Poulet aux dattes, olives et pommes de terre
1 godz. 10 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Chocolat liégeois
12h 15 min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3h
Fiadone au citron
3 godz. 50 min
Tranche glacée à la noix de coco et à l'ananas
10 Std. 30 Min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Soupe vietnamienne aux crevettes
30 min