
Urządzenia i Akcesoria
Salada de cuscuz com beringela
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
beringela cortada em fatias longitudinais (0,5 cm aprox.)300 g
-
cuscuz200 g
-
água250 g
-
caldo de legumes em pó1 c. chá de
-
cebola roxa cortada em pedaços50 g
-
dente de alho1
-
azeite mais q.b. p/ pincelar40 g
-
vinagre balsâmico branco35 g
-
natas20 g
-
sal mais q.b. p/ temperar½ c. chá de
-
pimenta preta mais q.b. p/ temperar2 - 3 pitadas de
-
queijo feta100 g
-
pimento vermelho cortado em cubos (1 cm aprox.)100 g
-
pepino cortado em cubos (1 cm aprox.)100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
393.5 kcal /
1646.2 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
48.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
530.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Receitas para levar
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia