Coupes glacées champagne, meringue et pamplemousse confit

Coupes glacées champagne, meringue et pamplemousse confit

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions

Składniki

  • d'eau
    760 g
  • de sucre en poudre
    1220 g
  • blancs d'œufs
    5
  • de champagne
    400 g
  • de jus de pamplemousse
    750 g
  • d'Aperol
    50 g
  • de sucre glace
    100 g
  • pamplemousse
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261 kcal / 1104 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...