Gnocchis farcis à la mozzarella, crème de parmesan truffée

Gnocchis farcis à la mozzarella, crème de parmesan truffée

4.4 16 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Les gnocchis
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée en morceaux
    570 g
  • de mozzarella en cubes de 1 cm environ
    2 boules
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de brisures de truffe
    3 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • œuf
    1
La crème de parmesan truffée
  • échalote
    1
  • d'huile parfumée à la truffe
    2 c. à soupe
  • de crème liquide entière
    200 g
  • de parmesan râpé (voir "Conseil(s)")
    100 g
  • du poivre moulu
  • cressonnette
  • huile parfumée à la truffe
  • parmesan en copeaux
  • brisures de truffe
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 556 kcal / 2316 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...