
Wersje kompatybilne
Gnocchis farcis à la mozzarella, crème de parmesan truffée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les gnocchis
- 500 g d'eau
- 570 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en morceaux
- 2 boules de mozzarella en cubes de 1 cm environ
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 c. à soupe de brisures de truffe
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
La crème de parmesan truffée
- 1 échalote
- 2 c. à soupe d'huile parfumée à la truffe
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de parmesan râpé (voir "Conseil(s)")
- du poivre moulu
- cressonnette
- huile parfumée à la truffe
- parmesan en copeaux
- quelques brisures de truffe
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 556 kcal / 2316 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Węglowodany
- 41 g