
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti complets aux épinards et à l'ail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
d'ail pelées et en grosses lamelles6 gousses
-
d'huile d'olive50 g
-
d'épinards frais200 g
-
de crème de soja "spécial cuisine"100 g
-
d'eau1200 g
-
de sel1 c. à café
-
de pâtes sèches, type spaghetti complets300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
405 kcal /
1703 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mes pâtes à l'italienne
14 Przepisów
Francja
Francja
Możesz także polubić...
55 min
35 min
45 min
1 godz.
20 min
1 godz. 20 min
1 godz. 5 min
40 min
40 min
35 min
1 godz. 20 min
30 min