Spaghetti complets aux épinards et à l'ail

Spaghetti complets aux épinards et à l'ail

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'ail pelées et en grosses lamelles
    6 gousses
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'épinards frais
    200 g
  • de crème de soja "spécial cuisine"
    100 g
  • d'eau
    1200 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâtes sèches, type spaghetti complets
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 405 kcal / 1703 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie