Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf

Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf

4.9 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de viande de bœuf type bourguignon, en morceaux
    500 g
  • de céleri-rave en morceaux
    100 g
  • de panais en morceaux
    100 g
  • de pommes de terre en morceaux
    100 g
  • de carotte en morceaux
    100 g
  • d'eau
    900 g
  • de miel
    10 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l) émietté
    1
  • de curcuma en poudre
    1 ½ c. à café
  • de paprika fumé, moulu
    1 ½ c. à café
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • d'orge perlé
    150 g
  • pain pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 468.8 kcal / 1961.5 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 47.2 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 659.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...