Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • échalote
    1
  • carotte en morceaux
    1
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • de lardons fumés
    75 g
  • de viande de bœuf, morceaux à bourguignon en petits morceaux
    400 g
  • de farine
    10 g
  • bouquet garni
    1
  • de fond de veau
    200 g
  • de vin rouge
    500 g
  • panais en tranches d’1 cm d’épaisseur
    1
  • belles feuilles de chou vert
    4
  • champignons portobello frais
    4
  • pâtes feuilletées
    2
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1202 kcal / 5021 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 60 g
Węglowodany 92 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...