Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 1 échalote
  • 1 carotte en morceaux
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 75 g de lardons fumés
  • 400 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon en petits morceaux
  • 10 g de farine
  • 1 bouquet garni
  • 200 g de fond de veau
  • 500 g de vin rouge
  • 1 panais en tranches d’1 cm d’épaisseur
  • 4 belles feuilles de chou vert
  • 4 champignons portobello frais
  • 2 pâtes feuilletées
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 47 g
Kalorie 5021 kJ / 1202 kcal
Tłuszcz 60 g
Węglowodany 92 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...