Carapaus de escabeche

Carapaus de escabeche

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
6 doses

Składniki

  • carapau fresco, limpo e s/ cabeça
    1200 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão só o sumo
    1 ½
  • laranja só o sumo
    1 ½
  • água
    750 g
  • azeite
    240 g
  • dentes de alho
    4 - 5
  • cebola cortada às rodelas
    450 g
  • pimento vermelho cortado em tiras
    300 g
  • pimento verde cortado em tiras
    300 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 ¼ c. chá de
  • vinagre de vinho tinto
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 994.7 mg
Białko 39.6 g
Kalorie 3543.3 kJ / 846.9 kcal
Tłuszcz 67.8 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...