Menu: Espargos, Arroz de parmesão e molho de limão; Espuma de frutos vermelhos

Menu: Espargos, Arroz de parmesão e molho de limão; Espuma de frutos vermelhos

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

  • espargos verdes arranjados
    500 - 700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    30 g
  • água
    1200 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá cheia de
    1 cubo de caldo de legumes, esfarelado
  • arroz basmati
    200 g
Espuma de frutos vermelhos
  • açúcar
    140 g
  • frutos vermelhos congelados
    500 g
  • sumo de lima
    10 - 30 g
    10 - 30 g sumo de limão
  • clara de ovo
    1
Molho de limão
  • caldo de legumes líquido
    120 g
  • gemas de ovo
    4
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • sumo de limão
    10 g
  • azeite
    1 fio de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 616 kcal / 2580 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 83 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 916 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...