Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 15 g salsa
- 1000 g coelho cortado em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g azeite
- 250 g vinho branco
- 30 g banha
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1984.2 kJ / 474.2 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 461.7 mg
Alternatywne przepisy
Pudim de ovos
45min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Bacalhau no forno
45min
Arroz de miúdos
12h 40min
Tagine de carne, arroz e bolinhos de pistácio a vapor
Brak ocen
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Brak ocen
Creme de legumes e espetadas de maruca
Brak ocen
Salada de grão e bacalhau
1h
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Jardineira de frango
35min
Frango com arroz à Bracarense
1h
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 Std. 30 Min