Rojões com migas de espargos

Rojões com migas de espargos

3.6 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 doses

Składniki

  • carne de porco cortada em cubos
    800 g
  • folha de louro
    1
  • dentes de alho
    3
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. sopa de
  • pimenta mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • cominhos
    1 c. chá de
  • vinho branco
    300 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • banha
    60 g
  • espargos verdes arranjados, cortados em pedaços
    200 g
  • sobras de pão partido em pedaços pequenos
    300 g
  • Água morna q.b. p/ demolhar
  • Azeite q.b. p/ fritar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 2281.6 mg
Białko 43.8 g
Kalorie 3998.9 kJ / 955.8 kcal
Tłuszcz 60.1 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 22.3 g
Węglowodany 45.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...