Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour chicken with rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cornflour3 tbsp
-
water plus an extra 1-2 tbsp1400 g
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
carrot peeled and cut into rounds (0.5 cm)150 g
-
zucchini cut in halves lengthways, then cut into slices (0.5 cm)150 g
-
yellow capsicum cut into pieces (2 cm)100 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)100 g
-
raw sugar70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
tomato sauce50 g
-
pineapple juice from tinned pineapple, pineapple pieces reserved100 g
-
soy sauce20 g
-
lime juice10 g
-
egg1
-
milk1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
canned pineapple pieces in natural juice drained250 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.9 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
2316.3 kJ /
553.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
All in one bowl bolognese
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Curried sausages
40 min
Chicken with almonds
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min