Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour chicken with rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cornflour3 tbsp
-
water plus an extra 1-2 tbsp1400 g
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
carrot peeled and cut into rounds (0.5 cm)150 g
-
zucchini cut in halves lengthways, then cut into slices (0.5 cm)150 g
-
yellow capsicum cut into pieces (2 cm)100 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)100 g
-
raw sugar70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
tomato sauce50 g
-
pineapple juice from tinned pineapple, pineapple pieces reserved100 g
-
soy sauce20 g
-
lime juice10 g
-
egg1
-
milk1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
canned pineapple pieces in natural juice drained250 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.9 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
2316.3 kJ /
553.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
All in one bowl bolognese
40 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Quick and easy pork noodles
20 min
No fail mash potato
20 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Curried sausages
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min