Tacos de poisson

Tacos de poisson

4.6 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portion

Składniki

  • de sel
    1 c. à thé
  • poivre noir moulu divisé
    1 ¼ c. à thé
  • lime zeste fin uniquement, sans la peau (environ 2 limes)
    15 g
  • de persil frais Feuilles et tiges tendres
    15 g
  • de jus de limes
    60 g
  • de paprika fumé moulu
    ½ c. à thé
  • d'huile d'olive
    60 g
  • gousse d'ail
    2
  • de cumin moulu
    ½ c. à thé
  • de filet de poisson blanc (par exemple, tilapia, flétan, cabillaud)
    680 g
  • chou rouge en pièces
    170 g
  • carotte coupées en deux
    30 g
  • piment jalapeno frais grand (sans la tige ni les graines)
    1
  • mayonnaise
    60 g
  • de vinaigre de cidre de pomme
    1 g
  • sel fin divisé
    1 ¼ c. à thé
  • miel
    1 c. à soupe
  • yogourt grec
    60 g
  • eau
    510 g
  • tortilla de maïs
    12

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1460 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...