Wraps à la salade de poulet

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 30 g amandes, effilée
  • 140 g de mayonnaise
  • 100 g de pomme verte en quartiers (environ ½ pomme moyenne)
  • 60 g d'oignon rouge en quartiers (environ ½ oignon moyen)
  • 85 g céleri branche en tranches (), (environ 2 tiges) cm
  • 100 g de canneberge séchées
  • 15 g de jus de lime (environ ½ lime)
  • ⅛ c. à thé de sel selon le goût
  • ⅛ c. à thé de poivre noir moulu selon le goût
  • 395 g de poitrine de porc, désossée et découennée cuit, en cubes (2.5 cm)
    395 g poulet haché, cuit rôti, en cubes (2.5 cm)
  • 4 - 5 de ciboulette fraîche selon le goût
    4 - 5 brins de feuilles d’estragon fraîches, selon le goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 366.2 mg
Białko 22.8 g
Kalorie 2367.8 kJ / 565.9 kcal
Tłuszcz 40.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 28.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...