Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)

Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)

2.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 fette

Składniki

  • 1000 g di patate americane dolci pelate e a cubetti
  • 540 g di acqua
  • 55 g di olio di cocco
  • 1 stecca di vaniglia
  • 3 uova
  • 100 g di zucchero di canna
  • 200 g di latte di cocco
  • 1 cucchiaio di Rum
  • 40 g zucchero
  • 20 g di cocco disidratato grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 101.2 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 1044 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 35.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...