Bignè con crema di asparagi

Bignè con crema di asparagi

4.1 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
25 pezzi

Składniki

Pasta choux
  • 1150 g di acqua
  • 25 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 90 g di farina tipo 00
  • 2 uova
Crema di asparagi<br>
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 350 g di asparagi a pezzetti
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • 30 g di mandorle tostate non salate
  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 100 g di stracchino a pezzi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 80.9 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 352.8 kJ / 84.3 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...