Wersje kompatybilne
Cantucci farina di castagne e albicocche secche
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 uova
- 60 g di stevia
- 200 g di farina di castagne
- 150 g di farina di semola integrale
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g Grand Marnier
- 100 g di gocce di cioccolato
- 100 g di albicocche secche denocciolate, a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 137.1 kJ / 32.8 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 6.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti d'avena
45 Min
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1h 30 min
Tortine alle carote
1 Std.
Biscotti alle nocciole e fondente (senza lattosio)
35 Min
Biscotti pepati con melassa
1 Std.
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4 Std.
Biscotti integrali alle mandorle
35 Min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1 godz. 10 min
Biscotti zenzero e miele
4 godz. 30 min
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50 min
Biscotti integrali all'avena
1 godz. 10 min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 Std.