Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Białko
- 55.8 g
- Węglowodany
- 320.5 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Błonnik
- 23.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane di kamut e farro
4h
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane integrale
3u. 15min
Focaccine di segale ai semi
3 godz. 30 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min