Chocolate mousse tart with pistachio paste

4.5 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • pecans
    300 g
  • raw cacao powder
    50 g
  • maple syrup
    50 g
  • pistachio cream
    200 g
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces
    160 g
  • milk
    80 g
  • eggs
    5
  • white sugar
    50 g
  • sea salt
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 213 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 2806.6 kJ / 670.8 kcal
Tłuszcz 51.8 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 43.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...