Urządzenia i Akcesoria
Italian butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
160 g
Składniki
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
pitted green olives20 g
-
garlic cloves2
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 160 g
Sód
607.6 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
3995.7 kJ /
955 kcal
Tłuszcz
101.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
62.2 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chopped Asian Salad
20 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Neapolitan Pizza
4 godz. 35 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Chana magaj
2 godz. 30 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min