Italian butter

Italian butter

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
160 g

Składniki

  • sun-dried tomatoes in oil, drained
    20 g
  • pitted green olives
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • butter (see Tips)
    120 g
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • paprika
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 160 g

Kalorie 955 kcal / 3995.7 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 101.2 g
Węglowodany 15.1 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 62.2 g
Sód 607.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...