Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 arance
- 10 g di uvetta sultanina
- 250 g di finocchi, tagliati in quattro nel senso della lunghezza
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 15 g di pinoli, tostati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 478 kJ / 114 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 616.7 mg
Alternatywne przepisy
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Flan di zucchine e mozzarella
50 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Frullato arancione
10 min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45 min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 min
Muffin cheesecake al Varoma
40 min
Paccheri zucca e provola
45 min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Pinsa radicchio speck e noci
28h