Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

4.2 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 600 g di acqua
  • 300 g di bietole i gambi
  • 150 g di pane raffermo a cubetti
  • 1 uovo
  • 70 g pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Fontina a cubetti
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 616 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 1307 kJ / 312.5 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 37.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...