Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro
- 300 g di formaggio svizzero (ad es. Appenzeller Rezent, Gruviera, Emmenthal o Tilsiter), a pezzi (2 cm) (vedi consiglio)
- 100 g di latte
- 1 uovo
- 50 g di farina bianca
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 fette di pane bigio (spesso ca. 1 cm, circa 50 g, vedi consiglio)
-
8
cucchiai di vino bianco
lub 8 cucchiai di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2895 kJ / 693 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry di zucca
30min
Baguette di Quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Torta salata alle verdure
Keine Bewertungen
Liquore di caramello e nocciole
20 min
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Mousse al cioccolato
3h 20min
Frittelle di patate
45 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Riso casimiro
45 min