Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Basi
- 250 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 2 uova
- 500 g di cavolfiore, le rosette
Farcitura e finitura
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 350 g di pomodori ciliegini
- 15 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 mozzarella (125 g), a fette (5 mm), fette grandi tagliate a metà
- basilico, fresco per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40 Min
Hot dog alla griglia
Brak ocen
Quiche di asparagi
1 Std.
Hamburger con Coleslaw
40 Min
Ratatouille
40 Min
Curry di zucca con pollo
45 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Insalata di patate
1h 5min
Purea di patate
45 Min