Pizze di cavolfiore e formaggio

Pizze di cavolfiore e formaggio

4.0 10 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Basi
  • 250 g di formaggio Emmental a pezzi (2 cm)
  • 2 uova
  • 500 g di cavolfiore le rosette
Farcitura e finitura
  • 1 cipolla tagliata a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio di oliva
  • 350 g di pomodori ciliegini
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di origano, secco
  • 1 mozzarella (125 g), a fette (5 mm), fette grandi tagliate a metà
  • basilico, fresco per guarnire

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 27 g
Kalorie 1793 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...