Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 100 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi (3-4 cm)
- 1 scalogno, a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 2 Insalata romana (solo il cuore), spezzettati
- 2 pomodori, tagliati in otto
- ½ di peperone verde, a strisce sottili
- 40 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di tonno all’olio di oliva o al naturale (peso netto sgocciolato: 140 g)
- 8 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati (opcjonalnie)
- 4 gambi di basilico, fresco, spezzettati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2036 kJ / 486 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata arcobaleno veloce
10min
Curry verde di pollo
55min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Lasagne alle lenticchie
1 godz. 15 min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Insalata greca
25min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Insalata di barbabietole
10min
Vermicelli cinesi con gamberi
1 godz. 15 min
Insalata di broccoli
15min
Noodles con verdure
30 min