Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g di carote, pelate, a pezzi
lub 50 g di pastinaca, pelata, a pezzi - 30 g di riso (v. Consigli)
- 20 g di burro, non salato, (a pezzi)
- 500 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 uovo (v. Consigli) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 734 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knöpfli
50min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Pas d’évaluation
Salsa alla senape
5min
Composta di mele
20min
Budini al cocco al vapore
Pas d’évaluation
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Pas d’évaluation
Millefoglie alle mele con zafferano
Pas d’évaluation
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Salsa french dressing
20min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min