Zuppa di riso

Zuppa di riso

4.0 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • 50 g di carote pelate, a pezzi
    50 g di pastinaca, pelata, a pezzi
  • 30 g di riso (v. Consigli)
  • 20 g di burro, non salato (a pezzi)
  • 500 g di acqua
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 uovo (opcjonalnie) (v. Consigli)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 734 kJ / 176 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...