Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 10 g di burro, non salato + q.b. per imburrare
- ¼ cucchiaino di sale + q.b. per cospargere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 30 - 40 g di spinacini, freschi, a seconda dei gusti
- 50 g di formaggio caprino fresco, fresco, sgocciolato, a fette
- 4 uova
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- 500 g di acqua
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 626 kJ / 150 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di zucca
35 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Pollo con asparagi e riso
45 min
Purè di verdure
Brak ocen
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Frittata soffice alle patate
1h 15 min
Zuppa di zucca
35 min
Riso con pollo e verdure
30 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min