
Urządzenia i Akcesoria
Überbackene Spinat-Palatschinken
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken40 g
-
Milch750 g
-
Weizenmehl, glatt240 g
-
Eier (Größe M)2
-
Mineralwasser20 g
-
Salz2 ¾ TL
-
Zwiebeln geschält, halbiert150 g
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Olivenöl etwas mehr zum Einpinseln10 g
-
Blattspinatwürfel, TK angetaut1000 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen¾ TL
-
Muskat, gemahlen2 Prisen
-
Butter in Stücken30 g
-
Kresse (optional)
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
553 kcal /
2314 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
2001 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® Community
10 Przepisów
Austria
Austria