Piza com base de legumes espiralizados

Piza com base de legumes espiralizados

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • batata-doce c/ as extremidades cortadas e com forma cilíndrica que caiba no bocal da mandolina Bimby® (ver dica)
    350 - 400 g
  • pastinaca c/ as extremidades cortadas e com forma cilíndrica que caiba no bocal da mandolina Bimby® (ver dica)
    350 - 400 g
  • azeite
    4 c. sopa de
  • farinha de grão-de-bico (ver dica)
    2 c. sopa de
  • sal
    1 ¼ c. chá de
  • tomate em pedaços
    250 g
  • folhas de manjericão
    10 g
  • queijo mozarela (1 bola aprox.), partido em pedaços
    150 g
  • azeitonas pretas s/ caroço cortadas em fatias
    8 - 10

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1194.2 mg
Białko 12.7 g
Kalorie 1768.8 kJ / 422.8 kcal
Tłuszcz 23.3 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 43.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...