Urządzenia i Akcesoria
Rich tomato relish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1430 g
Składniki
-
celery cut into pieces250 g
-
white onion½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh red chillies trimmed, to taste1 - 2
-
fresh tomatoes cut into halves500 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
apple cored and cut into halves1
-
fresh pineapple cut into pieces (3 cm)100 g
-
sun dried tomatoes80 g
-
fresh coriander leaves, roots and stalks cut into pieces25 g
-
fresh thyme leaves only8 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
white vinegar200 g
-
brown sugar125 g
-
tomato paste125 g
-
sweet corn cob kernels removed from cob1
-
canned tomatoes diced200 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1430 g
Sód
1129.2 mg
Białko
36.4 g
Kalorie
5830.8 kJ /
1393.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
53.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
319.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Carrot top pesto
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Lemon curd
20 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Plum sauce
55 min
French onion dip
45 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Tomato passata
1 godz. 40 min