Urządzenia i Akcesoria
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1958.8 mg
Białko
95.1 g
Kalorie
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Tłuszcz
92.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
42.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Carrot and Celtuce Salad
10 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Lasagna Bolognese
3 godz.
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
No fail mash potato
20 min